Showroom de spiegelfabriekOver ons


BadkamerSpiegelkasten.nl is onderdeel van De Spiegelfabriek B.V. in Naarden. Sinds 2006 ontwerpen wij fraaie en innovatieve spiegelkasten en badkamer spiegels met verlichting en verwarming. Hierbij verzorgen we het totale traject van ontwerp tot kwaliteitscontrole en distributie naar onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Naast ons eigen label bieden we spiegels en spiegelkasten aan van andere trendsettende Europese fabrikanten.

In ons assortiment hebben wij een grote verscheidenheid aan badkamer spiegelkasten. Niet alleen qua licht design en afmeting, maar zeker ook qua unieke, handige opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, stopcontact en sensor schakelaar. Zelfs een geïntegreerd Bluetooth muzieksysteem met 2x 40W speakers behoort tot de mogelijkheden!

Eerst advies nodig? Bel ons op 035-888 4851 of kom langs in onze showroom. Hier kunt u een selectie van onze spiegelkasten komen bekijken. Ons adres is:

De Spiegelfabriek B.V.
Rubberstraat 12
1411 AL NaardenKlantenservice De Spiegelfabriek

De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Levering
Onze artikelen worden direct vanaf de fabriek binnen 2 tot 4 werkdagen door DHL bij onze klanten bezorgd. Aflevering binnen Nederland en België is daarbij geheel gratis!
In een enkel geval kan het voorkomen dat een artikel niet in goede orde wordt ontvangen in verband met bijvoorbeeld glasbreuk. In dit geval vernemen wij dit uiteraard graag en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar wordt bezorgd!

Montage
Onze artikelen worden aansluitklaar geleverd. De bijgevoegde montage handleiding leidt u aan de hand van duidelijke stappen door de eenvoudige installatie.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten!